Tidsbestilling

Priser og betaling

Vores pris er 800,- hver gang, og der er afsat 55 minutter.

For studerende med gyldigt studiekort er prisen 600,-.

Der betales med mobilepay eller kontant per gang.

Pakketilbud

Forsikring

Vi arbejder UDENFOR den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at du ikke behøver en lægehenvisning. Da vi er autoriseret fysioterapeuter, kan du stadig få noget refunderet fra sygeforsikringen danmark, og de fleste forsikringsselskaber dækker en del af beløbet.

OBS!

Du lægger selv ud for behandlingen hver gang, og må derefter sende kvitteringen til din forsikring. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvor meget og hvor mange gange din forsikring dækker.

Afbudspolitik

Hvis du booker en tid, så accepterer du samtidig vores afbudspolitik, som er således:

Booking og skadeshistorik

Hvis du vil bestille en tid så start med at lave en liste som beskrevet nedenfor. Derefter kan du booke online her:

ONLINE BOOKING

Grundet den nye dejlige datalov må du ikke maile os din skadeshistorik, så undlad venligst at gøre dette. I kommentarfeltet i onlinebookingen beskriver du kort dit problem/symptomer og laver en kort præcis liste i punktform (det gør det så dejlig nemt for os at kopiere den ind i din journal!). Hvis du ikke vil booke online, så må du skrive tingene ned og tage dem med, når vi har fået aftalt en tid.

Listen skal indeholde nedenstående. Især ting der er sket inden du FØRSTE GANG oplevede dine nuværende gener er relevante.

”Hva’ faen skal alt det dog til for?”

Fordi alting hænger sammen selvfølgelig! Og fordi jo mere vi ved på forhånd, jo større er chancen for, at vi kan hjælpe dig hurtigt og effektivt.

Læs mere om os her.

Vores adresse er Westend 16 i kælderen på Vesterbro.

Vi glæder os til at løse dit problem sammen med dig 🙂!